Josefine Gillver

L&D Konsult & Facilitator

Min roll som Learning Partner och facilitator innebär att säkerställa att organisationen har rätt kunskap och färdigheter för att uppnå sina affärsmål samtidigt som jag främjar medarbetares tillväxt. Jag gör detta genom:

  1. Identifiera affärsbehov.
  2. Designa lösningar för att skaffa nödvändiga färdigheter.
  3. Underlätta beteendeförändring.

I grund och botten arbetar jag med strategisk förändring i organisationer för att hjälpa anställda att nå sina mål. Jag har ett decennium av erfarenhet inom olika sektorer, prioriterar affärsimpact, omfamnar mångfald och fokuserar på kompetensutveckling i vår dynamiska värld på Lorensbergs.

Kontakta mig

Mer information om mig

Jag har en examen i beteendevetenskap, en diplomutbildning från Berghs School of Communication och omfattande erfarenhet av ledarskap och projektledning från organisationer som IKEA, OnePlus, Tre och icke-statliga organisationer. Min mission är att stärka organisationer så att de blir mer effektiva, medvetna och värdeorienterade.

Jag inledde min karriär med icke-statliga organisationer genom att coacha unga ledare inom värdebaserat ledarskap. Senare anslöt jag mig till IKEA i Kina som en Kommunikations Business Partner, där jag främjade IKEAs värderingar.

År 2018 var jag med och grundade 'Explore China,' ett värdebaserat ledarskapsprogram, vilket introducerade mig till tekniksektorn.

Min expertis inom värden, kommunikation, affärsutveckling och ledarskap, tillsammans med min nyfikenhet, har lett till roller som CMO i en startup i Stockholm och Learning Partner på Tre. Idag hjälper jag individer, team och organisationer att implementera strategiska läroplaner för medarbetartillväxt, prestandaförbättring och affärssuccé.

Rekommenderad podcast
Månskott

– en svensk dokumentärpodcast som utforskar de storslagna visionerna och drömmarna i tech-världen – och dess mörka baksida.

Rolig fakta om mig

Det första pengarna jag någonsin tjänade kom från royalties för texterna till en låt som jag skrev med några vänner, vid elva års ålder. Den handlar om vänskap.