Berättelserna som byggde oss

Chris1
Christina Hogan
VD • Certifierad professionell faciliterare

Vi fyller 25 år i år. Och även om det har känts svårare än vanligt att fira, ska vi fira. Så mycket liv, glädje och påverkan har byggt upp det här företaget. Jag har personligen blivit en livspartner, en mamma, en ledare... och en svensk.

Och när jag ser omkring mig är det inte annorlunda. Det finns nya bebisar, pensionering, förlust, sorg och karriärer. Så mycket av allt. Så mycket liv!

För att markera tillfället av våra 25 år har vi arbetat med att dela våra berättelser med världen. Vi delar kanske bara höjdpunkterna av hur vi hjälper organisationer, men om du skrapar på ytan kommer du att se vår outtröttliga tro att varje interaktion spelar roll. Du kan läsa om HR-professionella som förespråkar människor och inkluderar varje röst. Eller om att skapa tillhörighet genom att omfamna samarbete. Eller om team som samlas för bättre resultat för sina företag och sig själva.

Det som slog mig med Lorensbergs när jag gick med i företaget för nästan 11 år sedan och fortfarande är sant idag är hur berättelserna våra konsulter berättar aldrig handlar om dem själva. De står alltid någonstans i bakgrunden, förlängningar av de organisationer de stödjer. Detta gör oss ofta till en eftertraktad partner för några av världens mest framgångsrika och nyskapande företag. Varje interaktion spelar roll, och vi hjälper dem att spela roll genom att sätta fokus på rätt part. Dig.

Njut av vårt interaction library och skicka oss några rader för att dela med dig av dina!

Dela denna interaktion
Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Mailadress