English
Resurs 1 eileen

Eileen Dowse

Eileen är en organisationspsykolog som skapar nya metoder och bryter ny mark inom det agila ledarskapet vars syfte är att fokusera på kvalitet, högt tempo och samarbete. Hon har mångårig praktisk erfarenhet inom globalt ledarskap och kulturell kompetensutveckling. Som organisationspsykolog och certifierad master facilitator är hon ett erkänt och aktat namn inom verksamhetsområdet, där hon hjälper organisationer att fokusera på att vara mer mottagliga, anpassningsbara och effektiva.

Eileen är även författare och har skrivit flera böcker b la den prisbelönta boken “The naked manager, How to build open relationships at work”” och “The Agile Business Leader, The Four Roles of Successful Leaders”. Den sistnämnda har faktiskt blivit översatt till kinesiska!

Eileen har en masterexamen inom vuxenpedagogik och lärande samt en doktorsexamen i organisationspsykologi. Eileens metodik präglas av en typ av sunt förnuft förhållningssätt, en humor som smittar av sig men också av ett fokus på innovativa ideér som syftar till att erbjuda enastående professionalitet och skräddarsydda lösningar.  Eileen är mycket uppskattad av våra klienter på grund av hennes kompetens och kunskaper inom chefscoaching, utbildningsprogram och att facilitera workshops som ger innovativa resultat.

eileen.dowse@lorensbergs.se

×